Trappen en Interieur

Klassieke Trappen

Exclusieve Trap Nunspeet

Exclusieve Trap Nunspeet

Een romantische witte haltrap. Deze statige gebogen trap komt helemaal tot zijn recht in de ruime hal. De klassieke details die ook weer terug te vinden zijn in de gietijzeren spijlen maken het geheel compleet.

Ronde trap Middelburg

Ronde trap Middelburg

Een prachtige trap, gekenmerkt door ronde vormen. De leuning met profiel en de gedraaide trapboom lopen vanaf de hoofdbaluster vloeiend en onafgebroken door tot op de tweede verdieping. Het eikenhout heeft een prachtig mat doorleefd uiterlijk.

Keepboomtrap Wilhelminadorp

Keepboomtrap Wilhelminadorp

Deze eiken trap kenmerkt zich door de keepboom en de traptreden die aan de zijkant uitsteken. De vierkante spijlen lopen door tot in de treden.

Exclusieve eiken trap Volendam

Exclusieve eiken trap Volendam

Hier een antieke haltrap van gerookt eikenhout, een luxe trap die is voorzien van gekrulde leuninguiteinden, het zogenaamde voluut. Deze unieke trap zorgt voor een spectaculair ruimtelijk effect. Extra sierlijk door de gebogen trapboom en bolle bloktrede.

Gerookte trap Koewacht

Gerookte trap Koewacht

Deze exclusieve trap is vervaardigd uit gerookt en rustiek europees eiken. De extra matte afwerking en de vierkante spijlen van gewalst staal geven een doorleefd uiterlijk. Daardoor toont deze klassieke trap al eeuwen oud. Let op de vloeiende vorm van leuning en trapboom.

Hoogglans trap Arnemuiden

Hoogglans trap Arnemuiden

Een klassieke jaren '30 haltrap met een moderne uitstraling. Deze bicolortrap is uitgevoerd in hoogglans esdoorn/mapelhout, gecombineerd met dekkend schilderwerk. Het gebruik van twee kleuren heeft een verrassend effect.

Klassieke trap Veere

Klassieke trap Veere

Deze witte klassieke trap met vergrijsd eiken treden, is voorzien van "ovaal" gedraaide spijlen.  De rijk versierde hekwerken lopen in dezelfde uitvoering over in een grote vide.

Witte trap Veere

Witte trap Veere

Een witte romantische wenteltrap met gebogen leuningen. Ook bij deze trap staan de ronde vormen centraal. Doordat de trap én de gietijzeren spijlen in wit uitgevoerd zijn, krijgt deze trap haar klassieke eigentijdse allure.

Haltrap Koewacht

Haltrap Koewacht

Een trap die door verouderingstechnieken er oud uitziet. De voorkant van de treden zijn voorzien van een prachtig profiel, wat een sierlijk accent geeft.

Eiken trap Kapelle

Eiken trap Kapelle

Een ovaal gebogen trap van rustiek licht gerookt eiken met gietijzeren trapspijlen. De vloeiende lijnen lopen onafgebroken door in de ovale vide. De treden zijn voorzien van een sierprofiel. Een echte blikvanger in de entree.

Vergrijsde trap Kamperland

Vergrijsde trap Kamperland

Deze haltrap van vergrijsd eiken heeft een robuuste baluster met lantaarn. De ranke bronzen spijlen geven het geheel een stoere en robuuste uitstraling. De wand onder de trap wordt opgenomen in het geheel.

Geïnterresseerd in ons werk?

Selecteer hier het type trap van uw interresse en vraag vrijblijvend informatie aan.

Meer informatie

Of vul uw naam en telefoonnummer in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

*

*


*) Verplicht in te vullen