Trappen en Interieur

Moderne Trappen

Trap Arnestein

Trap Arnestein

Een modern en uniek vormgegeven trap. Deze trap staat in onze eigen werkplaats, en gebruiken we om verschillende houtsoorten met diverse afwerkingen aan u te tonen. U bent van harte welkom om dit kunstwerk te bewonderen. Klik hier voor adresgegevens.

Blokkentrap Domburg

Blokkentrap Domburg

Deze designtrap bestaat uit gerookte Frans eiken blokken. De moderne gestapelde blokkentrap geeft de entree een speels accent. Het eikenhout is gecombineerd met een geborsteld RVS hekwerk.

Winkeltrap Domburg

Winkeltrap Domburg

Deze luie winkeltrap van gekrijt eiken is uitstekend geschikt voor een openbare ruimte. De robuuste uitvoering en de wit verweerde afwerking doen denken aan de imposante trappen en de golfbrekers bij de zee. De treden liggen op zware keepbomen.

Luxe trap Nieuw- en Sint Joosland

Luxe trap Nieuw- en Sint Joosland

Een moderne mahoniehouten trap gecombineerd met geborsteld RVS spijlen en baluster. Deze ronde exclusieve trap heeft een open bloktrede en gebogen bomen. De verlichting op de treden maken het geheel nog meer af en zorgen voor een luxe geheel.

Zwevende trap Kapelle

Zwevende trap Kapelle

Deze trap lijkt los in de ruimte te zweven. De ranke constructie geeft het geheel een speels karakter. De treden en leuningen zijn uitgevoerd in Europees eiken hout. De houten onderdelen hangen op aan RVS spijlen.

Design trap Kortgene

Design trap Kortgene

Moderne stalen trap met zwevende eiken houten treden. De treden zijn voorzien van RVS-slijtstrip. Het RVS komt ook weer suptiel terug in de ranke hekwerken. Bij elkaar een strak geheel!

Bloktrap Kortgene

Bloktrap Kortgene

Eiken designtrap in blokvorm. De brede trap is aan één kant te belopen. De extra grote blokken aan de rechterzijde geven een extra ruimtelijk effect en bieden de mogelijkheid om er een kunststuk te etaleren.

Keepboomtrap Vlissingen

Keepboomtrap Vlissingen

Deze Keepboomtrap is aangepast aan de kenmerkende jaren-50 details, die veel in deze woning zijn terug te vinden. Deze trap is een maatwerkoplossing in een klein geworden hal doordat er een lift is geplaatst.

Trap Poppendamme

Trap Poppendamme

Een grote moderne trap die vanaf een podium in een vloeiende bocht naar de bovenverdieping loopt. Deze luie trap staat in een openbare ruimte.

Zwevende Trap Oostkappelle

Zwevende Trap Oostkappelle

Moderne zwevende houten trap met gebogen muurboom. Aan de open zijde zijn de traptreden opgestapeld door middel van RVS bussen.

Trap Oostkapelle

Trap Oostkapelle

Moderne 'minimal-art' trap uitgevoerd in eikenhout. De treden lijken te zweven.

Geïnterresseerd in ons werk?

Selecteer hier het type trap van uw interresse en vraag vrijblijvend informatie aan.

Meer informatie

Of vul uw naam en telefoonnummer in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

*

*


*) Verplicht in te vullen